Meteen naar de content

FINAL SALE: tot 50% korting op geselecteerde stijlen

Contact

Een bestelling retour sturen

Ben je om welke reden dan ook toch niet helemaal tevreden met onze sokken? Geen probleem, we bieden iedereen de mogelijkheid hun bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. 

Zo stuur je jouw sokken retour:

  1. Print het retourformulier uit en vul het in.
  2. Stop het retourformulier samen met de artikelen die je wilt terugsturen in een geschikte verzenddoos.
  3. Plak de doos goed dicht.
  4. Verzend het retourpakket naar onderstaand adres.
Kunstsokken
Rotterdamseweg 183C
2629HD
Delft
 

Lees vóór je een pakketje retour stuurt altijd even ons retourbeleid goed door, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

  • Bestellingen kunnen tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden.
  • Teruggestuurde artikelen moeten ongedragen, intact en schoon zijn. Artikelen die beschadigd, gebruikt en / of vervuild zijn, worden niet retour geaccepteerd. 
  • Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van het retour sturen van je pakketje. Deze retourkosten worden niet vergoed.
  • Pakketten die zoekraken in het verzendproces kunnen we niet restitueren. Om deze redenen raden we je aan je retourpakketje via PostNL inclusief track-and-trace te verzenden, zo weet je zeker dat het pakketje veilig aankomt. 

 

 

Premium Kwaliteit

Breng kunst naar je kledingkast met onze draagbare meesterwerken. Kunstsokken zijn niet alleen mooi, ze zitten ook heerlijk dankzij onze unieke formule met 86% gekamd katoen.

Hét Kunstzinnige Cadeau

Verras vrienden en familie met een Van Gogh, de Mona Lisa of een samengestelde cadeauset. Er is een paar Kunstsokken voor elke gelegenheid!

Betaal op jouw Manier

Reken veilig en vertrouwd af met iDeal, Bancontact of Credit Card. 

Snelle levering met PostNL

Voor de bezorging van onze sokken werken we samen met PostNL, Wegens grote drukte duurt de levering van je pakketje momenteel wat langer dan normaal.