Meteen naar de content

FINAL SALE: tot 50% korting op geselecteerde stijlen

Contact

Over Ons

Drie helden op sokken

Het idee van kunstsokken is ontstaan toen drie vrienden zich af vroegen waar mensen nou echt blij van kunnen worden. Kunst kwam al vrij snel ter sprake, ‘want zonder kunst is de aarde niet veel meer dan een grote, zwevende steen’ was onze conclusie. Heel wat brainstormen en lange dagen later, hebben we een antwoord op onze vraag gevonden; comfortabele sokken met een aantal van de mooiste kunstwerken ooit gemaakt!

Onze sokken zijn speciaal gemaakt om mensen blij te maken. Daarom hebben we veel aandacht besteed aan kwaliteit door te zoeken naar de beste sokkenformule. Het resultaat van de zoektocht zijn onze heerlijk zachte sokken die lekker lang mee gaan.

Om de mensen te introduceren, hebben we voor de eerste collectie gekozen voor ontwerpen waarvan we al een vermoeden hadden dat ze in de smaak zouden vallen; de klassiekers! Een ode aan de meesters van het verleden. En onze passie voor kunst stopt niet bij de goude oudjes. We zijn al druk bezig met nieuwe ontwerpen om blij van te worden en we kunnen niet wachten om ze aan jullie te laten zien. Schrijf je hier beneden in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze nieuwe ontwerpen, verhalen en kortingen! Daarnaast kun je ons ook nog volgen op social media, zo mis je nooit waar de drie helden op sokken mee bezig zijn.

Premium Kwaliteit

Breng kunst naar je kledingkast met onze draagbare meesterwerken. Kunstsokken zijn niet alleen mooi, ze zitten ook heerlijk dankzij onze unieke formule met 86% gekamd katoen.

Hét Kunstzinnige Cadeau

Verras vrienden en familie met een Van Gogh, de Mona Lisa of een samengestelde cadeauset. Er is een paar Kunstsokken voor elke gelegenheid!

Betaal op jouw Manier

Reken veilig en vertrouwd af met iDeal, Bancontact of Credit Card. 

Snelle levering met PostNL

Voor de bezorging van onze sokken werken we samen met PostNL, Wegens grote drukte duurt de levering van je pakketje momenteel wat langer dan normaal.